Menu Sluiten

Review van “Druktemakertje”

In oktober 2017 ben ik bij Lucie in coaching gegaan. Tijdens mijn coaching heb ik Lucie leren kennen als zeer empathisch, betrokken en met de juiste professionele afstand kijkend en luisterend naar hoe ik mij voelde, hoe ik praatte en hoe ik mij verwoordde.

Door haar juiste observatie gaf Lucie mij de gelegenheid om bij mij zelf te ontdekken wat en hoe ik bepaalde zaken kon veranderen. Door Lucie ben ik in mijn kracht komen te staan zoals ik zo graag wilde maar waarvan ik niet wist dat ik dit kon.

Ik vind Lucie een super fijne coach, ik heb veel van haar geleerd en ook al zijn we alweer een aantal jaren verder, ik denk nog regelmatig aan bepaalde woorden van haar. Woorden die mij weer in mijn kracht gezet hebben! En dat steeds opnieuw blijven doen!

“Druktemakertje” foto Ingeborgh Harms