Menu Sluiten

MISSIE & VISIE

Missie:

Het leven is te kort om er achter te komen dat je in een bepaald deel van je leven je niet op je plek hebt gevoeld. Dat je merkt dat je het liefst een stuk van je leven overslaat wanneer je terug moet kijken.

Het leven is ook te kort om eigenlijk diep in je hart te beseffen dat je moeite hebt met het leven van vandaag. Met de hoop op een betere toekomst. Morgen ziet de dag er vast beter uit dan vandaag.

Mijn missie is het dan ook om juist jou te bereiken, jij die voelt dat je nu op dit moment alleen leeft voor later. Want straks, dan wordt het vast beter. Of, wanneer ik straks die fijne baan heb of die relatie waar ik zo naar verlang, dan ga ik het fijn hebben. Maar waarom niet NU? Wat houd je tegen om nu in die spiegel te kijken en te zien wat je nú ziet? Het leven is nú. Alleen jij kan het nu leven of uitstellen.

Ik ben er van overtuigd dat iedereen in meer of mindere mate een stukje in zich heeft wat wacht op dat ene moment. Om er vervolgens achter te komen dat het achteraf nog niet eens zo heel gek was. Wat maakt dat wij mensen kunnen verlangen naar een toekomst en kunnen mijmeren over het verleden. Mijn missie is het om jou erbij te laten stilstaan wat er zich NU op dit moment aandient en daar naar te kijken en het NU moment te beleven. Alleen vanuit dat punt kan ook jij de toekomst met al je verlangens naar je toe halen en het verleden met zijn mooie momenten blijven koesteren zonder er melancholisch te worden dat die tijd nooit meer terug zal komen.

Zodra je kunt stilstaan bij het NU en laten zijn wat er is, pas dan zal er ook ruimte zijn om te kunnen kijken naar wat je soms tegenhoudt in die ene relatie of waarom je die stap naar iets nieuws nog steeds niet hebt gezet. Wat maakt dat je die knoop niet door kunt hakken?

Dat is mijn missie. Deel je dit idee of wil je hierover eens verder met mij in gesprek gaan, voel je dan welkom om een (gratis) kennismakingsgesprek aan te vragen. Wie weet kan ik iets voor je betekenen.

Visie:

Ik wil jou bereiken, jij die op dit moment met vragen zit die horen bij de huidige maatschappij maar waar jij je niet prettig bij voelt. Er wordt veel van jou gevraagd, je voelt de druk om te presteren vanuit je omgeving. Maar waar blijf jij met je eigen ideeën en opvattingen over het leven en je toekomst?

Ook wil ik jou bereiken, jij die op dit moment de snelheid van de maatschappij niet kan bijbenen en je misschien daardoor wel eenzaam en alleen voelt staan. Je bent het misschien niet, want je hebt toch een grote vriendenclub om je heen maar je voelt het wel!!! Eenzaamheid en alleen voelen lijkt nog steeds een taboe. Dat maakt dat ik mij ook tot jou wil richten. Juist om jou te laten inzien wat je zelf aan invloed hebt om dat gevoel te kunnen veranderen vanuit je innerlijke kracht.

Mijn visie is dat ik door mijn eigen ervaringen en inzichten die ik in de loop van de jaren heb gekregen jou kan begeleiden naar die krachtige persoon die jij in je hebt maar die je nu even kwijt bent.