Menu Sluiten

COACHING

Wat is coaching?

Coaching is een investering in jezelf. In je toekomst en misschien zelfs in je relatie. Of misschien kun jij met coaching eindelijk die ene stap zetten zetten waar je altijd van droomde.

Coaching is ook inzichten krijgen waarom je telkens weer tegen hetzelfde aanloopt. Waarom kun je die relatie niet vasthouden.. of waarom lukt het je maar niet om die leuke baan te vinden of te behouden. Ook daarin kan coaching helpen.

Coaching kan ook hard werken zijn.

Wat is coaching niet?

Coaching is niet achterover zitten en de antwoorden op je vragen ophalen. Coaching is ook geen hulpverlening als in levenslange begeleiding.

Ik ben van mening dat in iedereen potentieel aanwezig is wat (nog) niet is aangesproken maar wat wel aanwezig is. Daar gaan we samen naar opzoek en gedurende een aantal gesprekken kun jij er achter komen hoe jij meer jezelf kunt worden. Ik nodig jou uit om rond te kijken op mijn site. Anoniem en zonder automatische inschrijvingen op nieuwsbrieven of andere ongewenste mail kun jij hier rondkijken en misschien roept het vragen op. Die mag je via het contactformulier versturen maar ook mag je direct je vraag sturen naar info@deverademing.nl.

foto myself