Menu Sluiten

Trajecten en tarieven

Nieuwgierig?

Wanneer je benieuwd bent naar wat ik voor jou kan betekenen, dan nodig ik je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Dit gesprek duurt zo’n 45 minuten, vindt plaats in mijn eigen praktijk, is gratis en geheel vrijblijvend.

Traject op maat

Hoewel we veelal tegen dezelfde levensvragen of acute problemen aanlopen wil dat nog niet zeggen dat we ook hetzelfde reageren op situaties en methoden. Evenmin betekent dit dat wij hetzelfde nodig hebben. Daarom is het vooraf vaststellen van het aantal gesprekken of soort traject niet eenvoudig. Om toch een idee te geven van de mogelijkheden en de tarieven geef ik kort een indicatie van het aanbod:

Traject Kort (max 3 gesprekken á 1,5 uur)€ 345,–
Traject Intensief (max 6 gesprekken á 1,5 uur)€ 595,–
Losse gesprekken á 1 uur (geen APO’s*)€ 75,–
Online sessie ** (gesprek max 1 uur)€ 50,–
Coaching op het werkprijs op maat
APO’s* (gesprek á 1 uur)€ 50,00

Heb je een ander idee over maatwerk dan nodig ik je uit contact met mij op te nemen via info@deverademing.nl of telefonisch via 06-57905896.

Wil je liever op locatie (buiten) of thuis de gesprekken voeren dan is dat in overleg mogelijk maar kunnen reiskosten in rekening gebracht worden.

* APO’s Algemeen Periodieke Onderhoudsgesprekken

Apo’s worden aangeboden wanneer een traject is afgerond. Na ongeveer een half jaar na afsluiting van een traject nodig ik je uit voor een onderhoudsgesprek. Mocht het zo zijn dat je na dit halfjaar nog een paar herhaalgesprekken wilt dan bied ik deze aan tot een max van 3 en alleen wanneer het gaat om de oorspronkelijke vraag.

** Online

De online sessies bied ik aan tegen een gereduceerd tarief en alleen wanneer het mogelijk is jouw vraag online te behandelen. Dit is een kennismakingsgesprek direct te beoordelen. Online zal ik namelijk mijn methoden en manier van werken moeten aanpassen.

Coaching op het werk

Werkgevers kunnen ook een traject aanbieden aan hun werknemers. Er zal vooraf in de kennismaking worden besproken wat de doelen zijn. Dat kan bijvoorbeeld assertiviteit in het team zijn maar ook begeleiding in het organiseren van het werk om burn-out klachten te voorkomen of om de balans tussen werk en privé terug te vinden na zwangerschapsverlof of re-integratie. Tarief wordt op maat vastgesteld en is afhankelijk van verschillende factoren.

Locatie

Kooiplein 12-b

1901 VW CASTRICUM

Let op; de ingang bevindt zich aan de achterzijde van het Kooiplein en is alleen te bereiken via één rechte trap. Wanneer dit een probleem voor u is kunt u dit aangeven op het contactformulier bij opmerkingen.