Menu Sluiten

Berichten en blog

Quotes en Citaten

Spreekwoorden, gezegden maar ook citaten en quotes van mensen met aanzien zoals een Nelson Mandela, de Dalai Lama maar ook Loesje of sites als Omdenken kunnen soms nét dat verwoorden wat je nu even nodig hebt.

Daarom wil ik enkele citaten of quotes met jou delen die aansluiten op de actualiteit. In deze periode van maatregelen rond de Corona Crisis hebben wij soms behoefte aan steun, herkennen en erkenning voor de situatie waar wij allemaal in zitten. Toch ondervinden wij de effecten allemaal op een andere manier en beleven wij het ook van dag tot dag op een andere manier.

Vanaf april 2020 ben ik begonnen met het delen van deze wijsheden en op deze site zijn ze allemaal nog eens na te lezen die ik heb gebruikt en van wie ze afkomstig zijn.

April 2020 Corona maand

“Het gaat niet over hoe het allemaal had kúnnen zijn, het gaat over wat jíj er nú van maakt.” (mindfulness voor elke dag / mindfulnetwerk.nl)

“Wanneer we niet langer de situatie kunnen veranderen , worden we uitgedaagd onszelf te veranderen.” quote Viktor Frankl